vrijdag 21 november 2008

FEEST


Het is FEEST vandaag want na maanden van voorbereiding zijn we online met de nieuwe website.
Nicolette Dikkema en Guido Ververs van insandouts communication and design hebben een fantastische website gebouwd voor de Stichting en ... helpen ook nog met het onderhouden ervan.
Ik ben ze daar heel dankbaar voor.
Ook wil ik Saskia 't Hart bedanken, bestuurslid en vriendin, die helpt met raad en daad bij alles wat te maken heeft met publiciteit zoals bijvoorbeeld de nieuwe ansichtkaart.
Yvonne

Huis gehuurd

Er is ook al een huis in Sevare/Mopti gehuurd, groot genoeg om als startpunt te dienen voor verschillende werkzaamheden die we willen gaan opstarten. Lees daarover in de komende maanden meer op deze blog.


De reis naar Mali met "de kanarie"

In december vertrek ik, Yvonne, per auto naar Mali na een voorbereiding van een jaar. Irene Bottema, Daniel Maissan en Aad Havermans gaan me vergezellen gedurende de tocht door Frankrijk, Spanje, Marokko,Westelijke Sahara, Mauretanie naar Mali. De reis is te volgen via www.danielnaarmali.nl Even voorstellen:
Rijk Verkerk van RV4WD die me geholpen heeft met de aanschaf van "de kanarie", een echte hardtop longbody, 4.2 HZL 78. De auto rijdt als een zonnetje. Wat wil je nog meer om mee naar Mali te reizen en eenmaal daar aangekomen zal hij vele goede diensten bewijzen bij het werk.